Революция Z Season 4 / Революция Z Сезон 4 (2014)

Революция Z Season 4 / Революция Z Сезон 4 (2014)
Качество:
HD
Година:
---
Страна:
---
Жанр:
---
Времетраене: 13 x 45 мин.
IMDB Рейтинг: 8.3 /10


Групата ще се изправи пред твърдата ръка на закона по обвинение в кражба на автомобил. Всеки един ще понесе последствията от постъпките си, но в най-трудна ситуация ще изпадне Тино. Въпреки наказанията, Боби, Мира, Ани, Фипо, Криси и китаристът ще са по-единни от всякога. А и ще се окаже, че могат да разчитат и на подкрепата и лоялността на феновете си.

"Революция Z" ще се сблъска с още един проблем - невъзможността на Ани да пее. Но групата не може да отказва участие и музикантите ще опитат различни похвати, за да излязат на сцената. Как ще се справят и какво ще реши тайнственият продуцент за съдбата им.

Пешева и Цеков заживяват втори живот с конска луканка и планове за сватба. Математичката е обсебена от предложението на директора, а той се опитва да се измъкне под претекст, че е действал под влиянието на адреналина. А тогава човек допуска грешки. Той ще направи опит да абдикира от поетия ангажимент, но Пешева е готова да направи всичко, за да сложи пръстена.

Савов, от друга страна, ще се опита да се извини за постъпката си. Той ще признае, че е допуснал сериозна грешка и ще помоли за пореден шанс да докаже любовта си. Дали обаче Мария ще преглътне унижението и отново ще се довери на физика.
скачать dle 12.0

Революция Z Season 4 / Революция Z Сезон 4 (2014)

Подобни филми:
Регистрация
только у нас скачать купить шаблоны dle по низким ценам