Joe and Max / Джо и Макс (2002)

Joe and Max / Джо и Макс (2002)
Качество:
HD
Година:
---
Страна:
---
Жанр:
---
Времетраене: 106 мин.
IMDB Рейтинг: 6.7 /10


Годината е 1936. Америка бързо се превръща в най-могъщата световна сила, на основата на свободата и равните възможности. От другата страна на Атлантика, Третият райх на Хитлер набира сила и подготвя сцената за арийското превъзходство. Междувременно Джо Луис (Ленард Робъртс), набиращ известност шампион от Харлем, Ню Йорк се бие за своя дял от американската мечта: да стане световен шампион по бокс в тежка категория.

На пътя му е германският шампион Макс Шмелинг (Тил Швайгер). Независимо от либералните и пацифистки възгледи на Шмелинг, нацистите го представят за съвършения образец на съвършената раса. Светът наблюдава епичните им битки, но извън общественото внимание между тях се заражда приятелство, което прехвърля вражеската линия.

Създаден по действителна история, Джо и Макс е екшън драма с вълнуващи възстановки на легендарните мачове, разтърсили света. Двамата актьори са наистина забележителни и влагат в ролите си много повече от мускули и юмруци. „Джо и Макс“ ще зарадва феновете на бокса, историята и хубавите филми.
скачать dle 12.0

Joe and Max / Джо и Макс (2002)

Подобни филми:
Регистрация
только у нас скачать купить шаблоны dle по низким ценам